My Encouragement!!

Monday, September 17, 2012

The Versatile Blogger Award





RULES

a. Thank the Person for nominating you for the award and provide a link back.
b. State 7 random facts about yourself.
c. Answer the questions asked by the tagger.
d. Generate 10 random questions for the bloggers you nominated.
e. Pass on the award and inform them.



First of all thank you very much Kiara for tagging me and passing on this amazing blog award. I'm super glad to have gotten this award from you because you've always been a fantastic blogger.


7 Random Facts About Myself
1) I love beaches and sunsets
2) i hate liars
3) i believe in hard work
4) smoking and drinking is a big turn off
5) i am in a profession i absolutely love
6) a dream to have a sea view house
7) loves simplicity 


Questions Asked By The Tagger
1. What is your favourite song?
ans. Iktara
2. What is your favourite time of the day?
ans. evening
3. What is your favourite book?
ans.can't be shortlisted
4. What is your favourite food?
ans. pani puri
5. What's your favourite drink?
ans. coffee
6. What do you like about yourself the most?
ans. never give up attitude
7. Is there anything you dislike about yourself?
ans. forgive people quiclky
8. If saving the world meant sacrificing your life, would you?
ans.yes
9. Is there any quotes you live by? If so, name them.
do what you wanna do,dream what you wanna dream,you get only one chance and one life to do it all.
10. Say something about me.
ans. you are a superb blogger and my favourite follower

10 Questions For The Bloggers I've Tagged4] What's your ambiance while writing?
5] Do you plan to publish a novel?
6] Do you like to make a gift for your loved one or do you rather buy?
7] Which is the most beautiful color according to you?
8] What’s your mantra in life?
9] Have you ever thought of becoming a soldier in your life?
10] Do you have stage fear?
11] ‘Mickey mouse/ Aladin/Duck Tales’ or ‘ Shin Chan/ Doraemon/ Kitrets

10 Bloggers I Tagged

IQ @ all her blogs (afterall this is being awarded for versatility)
Laylaa @ Beedi Basanti
Blahblaholic @ Tales of her and by her
Rimly @ Journey
Sonshu @ The Sonshu
Ether @ All his blogs
Blue @ Blue Diary
Confused Soul @ A Walk Across The Bridge 

Congratulations to all those that I've tagged, I read you very often, and I know you deserve it!

And once again, thank you very much Kiara!

4 comments: